Asiakasesittelyssä LuxusSiivous

09.01.2020

LuxusSiivous tarjoaa ammattitaidolla suunniteltuja, ainutlaatuisia siivouspaketteja, jotka sisältävät laadukkailla aineilla ja välineillä toteutetun siivouksen kiinteään hintaan!

Siivoustyön laadukkuuden lisäksi LuxusSiivouksen tärkeimpiin arvoihin kuuluu työntekijöiden hyvinvointi. LuxusSiivous tarjoaa työntekijöilleen reilun palkkauksen heidän tekemästään tärkeästä ja merkityksellisestä työstä. Työntekijät saavat kattavan perehdytyksen työhönsä ja tämän lisäksi kollegoiden ja esimiehen jatkuvan tuen koko työuran ajalle.

LuxusSiivouksen palveluesimiehenä toimiva Jenny Vatanen on pitänyt huolta suurella sydämellä kaikista LuxusSiivouksen työntekijöistä ja asiakkaista alkuvuodesta 2019 lähtien. Jennyn työpäivät sisältävät muun muassa uusien työntekijöiden perehdyttämistä, työvuorolistojen ja työohjeiden laatimista sekä asiakasyhteydenpitoa. Työnkuvan monipuolisuus sekä työn ihmisläheisyys ovat kuitenkin Jennyn mielestä ehdottomasti palveluesimiehen työn parhaimpia puolia.

Jenny huolehtii, että LuxusSiivouksen tarjoamien palveluiden taso pysyy laadukkaana ja työyhteisö hyvinvoivana. Tämän vuoksi hän onkin aivan oikea henkilö kertomaan, minkälaista vahvistusta LuxusSiivous kaipaisi tiimiinsä:

"Mielestäni LuxusSiivoojan työssä pärjää loistavasti henkilö, joka haluaa tehdä työnsä hyvin, on innokas oppimaan lisää ja haluaa varman työpaikan itselleen. Työ on paljon muutakin kuin siivoamista ja työntekijä voi itse vaikuttaa millaisia asioita haluaa työssä oppia. Työssä on hyvät etenemismahdollisuudet aina esimiestehtäviin saakka. Monipuoliset ja vaihtelevat työpäivät kuluvat mukavasti kauniista kodeista huolta pitäen. Perustyö on tarkkaa, mutta työssä hyvä puoli on ehdottomasti se, että työpäivän jälkeen työt voi jättää työpaikalle ja saat työn ohessa myös sopivasti liikuntaa. LuxusSiivoojat nauttivat siivoamisesta ja tiedostavat tekemänsä työn merkityksen. Heille on tärkeää saada auttaa asiakkaita kotien ylläpidossa."

Mikäli Jennyn kuvaus LuxusSiivoojasta sopii sinuun, käy täyttämässä työhakemus osoitteessa https://www.lumentia.fi/etsinreiluapalkkatyota/ ja löydä tiesi osaksi motivoitunutta ja lämminhenkistä tiimiämme! LuxusSiivouksen tarjoamiin siivouspalveluihin pääset tutustumaan osoitteessa https://luxussiivous.fi. 

Esittelemme blogissamme asiakkaidemme tarinoita ja erilaisia työtehtäviä.