Tarinamme 

Miten Lumentia Henkilöstöpalvelut syntyi?

Pieni ja vikkelä vuodesta 2017 alkaen 

Helsingin Pohjois-Haagasta palvelua koko Pääkaupunkiseudun alueelle

Vuonna 2017 perustettu Lumentia Henkilöstöpalvelut tarjoaa pienenä ja vikkelänä alan toimijana kokonaisvaltaista henkilöstöpalvelua.

Yrittäjävetoisena toimintana käyntiin lähtenyt palvelu on ajan saatossa saanut ympärilleen työtiimin. Tiimissämme vahvoina arvoina ovat tasapuolisuus, oikeudenmukaisuus ja luotettavuus. Tiimin myötä myös eri näkökulmat ja jatkuva kehittyminen ovat saaneet uutta jalansijaa toiminnassamme.

Vuonna 2019 Lumentia Henkilöstöpalvelut saa uutta ilmettä yrityskuvan virkistyksen myötä. Olet varmasti jo huomannut, että näillä nettisivuillamme seikkailee pienet, veikeät koirat. Uuden brändäyksen myötä haluttiin löytää jotakin, joka edustaisi yrityksestämme: erilaista ajattelua ja leikkimielisyyttä, mutta jotain, joka kuvaisi samalla myös luotettavuutta ja pitkäaikaista kumppanuutta.

Asiakkaamme ja työntekijämme voivat luottaa siihen, että toimintamme on aina vastuullista. Toimintamallimme ovat tarkkaan mietittyjä. Tämä näkyy asiakkaillemme selkeinä prosesseina, jolloin heidän ei tarvitse hukata aikaansa erilaisten asioiden selvittelyyn. Olemme apuna asiakkaidemme erilaisissa, yllättävissäkin tilanteissa. Kerta toisensa jälkeen, asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoidamme minkä lupaamme ja tähtäämme pitkäaikaiseen, jatkuvaan asiakassuhteeseen.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Haluamme toimia työntekijöidemme tukipilarina ja olla apuna mahdollisissa muuttuvissa tilanteissa. Selkeä perehdytys työsuhteen alussa ja jatkuva tuki työsuhteen aikana luovat onnistuneita työntekijätarinoita. Uskomme, että hyvin hoidetut työsuhteet näkyvät asiakasyrityksillämme motivoituneina työntekijöinä. 


Kiitos kun luit tarinamme! Voit olla myös osa sitä työntekijänä tai asiakkaanamme!


Lumentia Henkilöstöpalveluiden työtiimi